Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

miércoles, 15 de octubre de 2008

EL SECRETO

Hola amics!!

No fa massa, vos vaig parlar del llibre "El poder del Ahora" de Eckhart Tolle. I vos vaig recomanar que el llegireu.

Ara entre per recomanar-vos un llibre que es diu "El Secreto" escrit per Rhonda Byrne.

Feu-se un gran favor: llegiu este llibre.

Els dos llibres que he comentat, són llibres amb el poder de canviar vides. Els dos.
No se quin dels dos m'ha impactat més.

"El Secreto" és un llibre que tot el món deuria llegir. Per a saber l'important que és ser positius, l'important que és el nostre pensament per a crear la nostra vida. En esència el que diu el llibre, és que el que vius hui en la teua vida, és el resultat dels teus pensaments anteriors i que si vols ser feliç en el futur i que se't complisquen els teus dessitjos, has de ser positiu i sentir-te bé i sobre tot tindre molta molta fe de que ho vas a aconseguir. I no enfocar-te en el que no vols sinó en el que vols.

I és totalment veritat. Sé que vos és difícil d'entendre així tan resumit, així que per favor, llegiu el llibre. Si algú vol el llibre que m'ho diga que el tinc en pdf i li'l puc passar.

Seguint esta filosofia hi han persones a les quals els han ocorregut autèntics milàcres, com ara un home que d'un accident d'avioneta s'havia quedat vegetal, i només podia parpadejar perque s'havia trencat l'espina per varios llocs. Estava pitjor que el de Mar adentro. Els metges li digueren que no hi havia experança i que es quedaria vegetal de per vida. Però ell es resistia a quedar-se així i en la seua ment no va deixar lloc al desànim. Només tenia pensaments de que s'anava a curar. I es va proposar eixir pel seu propi peu de l'hospital el dia de Nadal. I tal qual ho va fer. Els metges no s'ho podien explicar i ara tothom li diu "L'home miracle"

Vos he contat este exèmple perquè és el més impactant, però exemples en el llibre hi han un fum més.

¿Voleu coses aixina en la vostra vida? ¿Voleu ser feliços per sempre i que s'acomplisquen els vostres somnis?

Doncs llegiu este llibre i després demaneu i viviu amb la fe de saber que se vos complirà. Sense dubtes, sense deixar lloc al desànim i a la tristesa.
I l'últim pas serà rebre el que heu dessitjat.

2 comentarios:

Mraz dijo...

Hola Lupe!
En primer lloc enhorabona pel teu blog, hi ha articles molt interessants.
Després dir-te que he entrat hui de casualitat i he llegit lo del llibre de Rhonda Byrne,"El secreto". Casualitat que jo me l'estic llegint i també he vist una pel·lícula que em va passar Xavi i que em va encantar. De fet pensava recomanar-te el llibre i la peli per això m'he sorprés de veure l'entrada en el blog, que canya!M'alegre de que l'hages llegit i t'agrade, jo pense que val la pena llegir-lo, és una passada i realment crec que és veritat lo de la llei de l'atracció.
Be, t'envie records, 1 abraçada

Lupe dijo...

Caram si que m'alegre que tú també estigues en la onda de totes estes coses.

La veritat és que estic llegint este llibre i altres que m'ha passat Xavi+ com El Poder del Ahora de Eckhart Tolle que també es extraordinari i el tinc també en mp3 per escoltar-lo.

Si vols quan ens vegem el la boda d'Aurora i Vicent podem xarrar del tema que a mi m'apassiona molt.

Mos vegem, un abràs.