Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

jueves, 7 de agosto de 2008

Adéu!!!!



Hui el meu comentari és per a dir-vos adéu.....


Sí, perque hui és el meu últim dia. Demà comence les vacances i ja no vinc a treballar!!!! I no tornaré fins al mes de setembre.


Este any 2008 está sent i va a ser un gran any per a mi. És un any 1 i intuïsc que és el començament d'una nova etapa en la meua vida. De moment he fet coses importants: m'he mudat al pis nou, he acabat l'elemental de percussió, ha sigut des de l'estiu passat el meu primer any en la banda, estic molt millor dels genolls gràcies als massatges de Berto (gran massatgista de Pego) i a més, he fet noves i bones amistats.


I el més important de tot: sent que estic entrant realment en una etapa feliç de la meua vida on estic agraïda per tot i estic començant a disfrutar de tot el que faig.


Estic contenta, caram.



Per acomiadar-me de tots i d'esta primera part de l'any, ací penje esta foto meua tocant la guitarra i cantant en el bateig del meu nebot l'any passat.


Besets a tots.


Lupe.

5 comentarios:

Lupe dijo...

Per cert vos avise de que este blog se ralla a l'hora de posar les dates. Hui és 7 d'agost dijous i no 6 dimecres com diu dalt de l'entrada.

La de ahir era de 6 dimecres i no 5 dimarts.
A partir de ara posaré jo la data i no li feu cas al que pose dalt.

Unknown dijo...

¡Corcho, me alegro de que estés tan contenta y feliz!

Me alegra ver que momentos peores han pasado y que vas otra vez directa a la cresta de la ola, tal como una buena chica como tú se merece.

Que pases unas estupendísimas vacaciones y que el viaje vaya de lujo (que no dices nada de eso ;-) )



---
Lo de la hora es por la configuración del blog, seguramente está en una franja horaria de USA, ¿no lo puedes cambiar?

Lupe dijo...

Ximo, que no me voy de viaje, que no te enteras contreras.

Al viaje me voy en octubre.....

Lupe dijo...

Ximo, que no me voy de viaje, que no te enteras contreras.

Al viaje me voy en octubre.....

mpilargarcia dijo...

Lupesinda..........., las vacaciones tocan a su fin y es hora de volver "al trabajo", que rollo!.
Aprovecha estos días que te quedan...., haz alguna escapadita, toma el sol, disfruta de los tuyos, en definitiva carga las pilas, para regresar con energia renovada...........
Practicamente ya nos hemos incorporado tod@s al trabajo, así que te esperamos con los brazos abiertos y con la cara avinagrada........., ya que no nos acordamos de las vacaciones........... (eso algunos, ya que a mi aún me quedan 17 días de vacaciones, ja, ja).
Un besete.