Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

miércoles, 8 de julio de 2009

IX Encuentro de Bandas de Música Ciudad de Talavera.

Hola Amics!!!!


Com sabeu, el passat cap de setmana, la Banda Unió Musical de Sueca va acudir a participar en el "IX Encuentro de Bandas de Música Ciudad de Talavera, Salvador Ruíz de Luna", que es celebra tots els anys en estiu. Enguany la banda de Talavera compleix 100 anys, i per tal motiu van decidir que una de les bandes convidades fora valenciana. I precisament fou convidada la Banda Unió Musical de Sueca, per haver guanyat l'any passat el Certàmen de Bandes de música "Villa de Dos Barrios", que com sabeu és també una localitat toledana.


L'autobús va eixir de la granja arrocera ben matinet i el viatge va transcórrer apaciblement. El primer que ens vam trobar al arribar, va ser la grata sorpresa de l'Hotel en que ens allotjávem. És un Hotel novíssim decorat al "último grito" i les habitacions per a qué contar. Enormes i xulíssimes. Mireu les fotos, per a mostra un botó.


De seguida tocava el dinaret. I ja el comedor prometía. Pero quan ens tragueren el dinar, res a vore en el rantxo que ens feren l'any passat on vam dinar. A mí em va semblar boníssim. Hi ha qui deia que s'havia quedat en gana. No se, jo em vaig quedar la mar de bé. I tot seguit teniu imatgens de tots els comensals.

"Xè qué bo, MANOLO..."

Per la tarda després de descansar tocava el passacarrer. A continuació les fotos. Ahí teniu primer que res els artistes de la precussió, jejeje...En arribar als "Jardines del Prado" on era el concert, ens vam posar de seguida a acondicionar l'escenari, perquè nosaltres erem els primers en actuar. Tot seguit podeu vore'ns a Isidro i a mi, montant-mos la paraeta. Isidro la mustipercussió i jo els timbals (algo ximbaets).


I començà l'acte presentant a tots els directors de les 3 bandes que anaven a actuar i amb el discurs de l'alcalde. Que a mi em semblà que no era alcalde de bades perque quina làbia que tenia. Això de: "Nuestra banda de Talavera con un pasado glorioso, un presente brillante i un foturo prometedor..." a mí m'arribà a l'ànima.


I per fí la nostra actuació:

Agárrate Saxo “Pasodoble flamenco y de concierto” - J. Montañés
Jericho - Bert Appermont
Praise Jerusalem - Alfred Reed

La segona banda en actuar fou la Agrupación Musical Banda de Música de Ciudad Real, amb les següents obres:

Al Centenario “Pasodoble” Ferrer Ferran
El Tambor de Granaderos “Obertura” R. Chapí
Charles Chaplin “Selección” (Arreglo M. Peeters)Per últim la Banda de Música de Talavera de la Reina que va interpretar:

Gerona “Pasodoble” - S. Lope
Rienzi “Obertura” - Ricardo Wagner
Mosaico Th3 “Selección” - Popular
Chimo “Marcha Árabe” - José Mª. Ferrero


Hi ha que destacar l'actuació del timbalero-clarinetista de la Banda de Talavera. En la marxa mora es posà a tocar els timbals i ens va deixar mocats de lo bé que tocava. Però quan s'acabà la marxa va i ens donem cónter que s'assenta al clarinet i ens deixà doblement mocats. Un crack...I en acabar el festival, teniem allí unes tauletes preparades per a la picaeta. Xè qué bona estava...
I mireu ací les 4 xiques més guapes de la banda, jejeje.La cervesseta, qué bona....Quina risa....

El diumenge de matí carregàrem maletes i al autobús. Mireu quines cares:

El diumenge la pel·lícula es va titular: "Toledo, misión imposible". Així que no va poder ser. Altra vegada serà. Al menys poguérem fer unes fotos panoràmiques prou xules.

I ací acaba la crònica amics. La veritat que ha sigut un cap de setmana complet i divertit. I ho hem passat d'alló més bé. Sobre tot amb els acudits de Julià: JAJAJAJAJAJAJAJA......
Un salut a tots!!!

2 comentarios:

Ivan dijo...

Wenaas,, primeer qe res felicitar a lupe per la seva cronica =), i despres dir que nosaltres encara que no ho parega tambe tenim un music que fa "de tot" jejeje. El nostre amic denis villagrasa bolufer, a part de tocar la trompeta, tambe toca la percusio, la trompa, el saxo i la guitarra en proces jejeje. Weno lupe felicitats per la cronica altra vegada.

Lupe dijo...

Gràcies, home.
La veritat que estava inspirada, però és que les imatges són tan suggerents que no era per a menys.

I gràcies a vosatros per llegir-ho.

Un abraç!!