Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

jueves, 8 de enero de 2009

Excursió a Valdelinares.



Hola amics!

Com sabeu, i si no ho sabeu vos ho dic, he estat a Granada per a Cap d'any (d'ahí la Frase del Mes que he posat a la dreta del bloc). Sí, tranquilitat, d'ací a poc posaré les fotos. Pero avui les fotos que vaig a posar al bloc són les de l'excursió que vam fer la gent de la Banda Unió Musical de Sueca, el passat diumenge dia 4 de gener. Concretament a l'estació d'esquí Valdelinares en La Vírgen de la Vega.

Els més intrèpids van esquiar, però una servidora va preferir anar al més fàcil i entre Sales, Raquel i jo, ens vam llogar un trineu. Xè, qué bé ens ho vam passar, i si no que li ho diguen a Isidro i a Marcial. I també a les xiquetes Laura i Cristina que no paraven en torreta.

Va ser molt divertit. I per cert que hi ha alguns pares que estàn més lleugers que els seus fills i sinó que li ho diguen als pares de Laura.

Cal dir també que Óscar, el director, fent gala de la impatge de "pijo" que ja s'ha llaurat, anava molt ben equipat amb el seu mono i les seues ulleretes, que hi havia gent que deia que semblava un personatge dels Simpsons.

Bé, ací teniu les meues fotos. No esteu tots i tampoc està la foto de grup. Si voleu vore més fotos entreu al bloc de la U.M. perque la senyoreta Anna les penjarà.
Ala disfruteu del reportatge.

1 comentario:

Mª Sales dijo...

Eiii Lupe, mira que disfrutàrem, més que els xiquets.....