Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

viernes, 23 de enero de 2009

Día de San Valentín: Búsqueda desesperada!!!!


No amics, no.

No és el que esteu pensant. No estic buscant desesperadament un novio per al dia dels Enamorats. No.

El que busque és un "bolo". M'explique, fins ara el dia dels enamorats cantava al restaurant Miratge de Sueca i em treia uns dinerets. Però resulta que este any dit restaurant està tancat. I m'he quedat sense lloc per a cantar. Aixina és que des d'ací vos demane a tots que si algú sap d'algún lloc on els interesse algú per amenitzar el sopar del dia dels enamorats, ací hi ha una cantautora que está disponible.

Bé per als qui no ho sabeu, jo cante cançons meues i també algunes versions com per exemple de Ana Belén, Amaral, Cecilia, Perales, etc. Sempre intentant triar cançons romàntiques i tranquil·les pròpies de la data, creant un ambient sosegat. Necessite un lloc menut amb bona sonoritat, on la gent no cride mentre sopa ni faça molt de soroll. Perquè cante "a pelo" sense micro ni amplificadors. Si fora necessari buscaria com amplificar el sò, però m'agrada més de viva veu.

També m'oferisc per amenitzar un sopar o vetllada en cases particulars.

Per favor si sabeu d'algún restaurant o particular que li puga interessar, aviseu-me al telèfon:

630 36 53 45 o al correu electrònic canta_lupe@yahoo.es

Gràcies pel vostre interés.

2 comentarios:

Laura dijo...

Os digo a todos los que leias el comentario que no os arrepentiréis de contratar a Lupe, tiene un encanto especial y una voz dulce y relajante, a nosotros nos dejó a todos muy sorprendidos la noche en que la oímos por primera vez. Lupe no ceses en seguir tu sueño porque tienes aptitudes para conseguirlo. Un besazo. Laura

Lupe dijo...

Jolines Laura muchísimas gracias.
Con un auditorio como ese, si que es fácil. Además aquel dia en que estuvimos cenando y os canté fué especial.

Pues eso si sabes de algún restaurante en Sagunto o alguien que quiera darle una sorpresa a su enamorado/a, pues me recomiendas.