Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

viernes, 5 de diciembre de 2008

Cartes......

Ai amics.....

Estava pensant hui, en com ha canviat l'univers del correu postal.
En l'era d'internet, per la nostra bústia només passen rebuts i cartes del banc i fullets comercials.
Lluny queden aquells anys en que agafàvem paper, boli, sobre i segell i escriviem cartes als amics que estaven lluny. I com ens posàvem de contents quan rebíem la carta d'algun amic llunyà.

Hui en dia tenim internet, i està molt bé. Jo sóc la primera que pense que ha sigut un adelant la capacitat de comunicació que dóna la xarxa. Escrius un correu i al moment l'altra persona ja ho pot llegir. Però continue pensant que no es pot comparar el rebre un correu electrònic en rebre una carta per correu escrita de puny i lletra de la persona que te la envia. Rebre una carta que ha viatjat per arribar a tú, és algo molt romàntic.

Jo recorde aquella caixa de sabates on la meua germana i jo guardàvem les cartes dels amics i amigues que havíem conegut en viatges i campaments.

Jo sóc molt "perrera" per escriure cartes i més ara que amb internet ja no cal. Però aquest any he enviat un parell de cartes i m'he sentit molt bé al fer-ho. No és necessari enviar-les a algú llunyà, pot ser algú que siga del teu poble. Perquè heu de saber amics, que de vegades algú que viu al teu costat està més lluny de tú, que algú que viu a milers de kilòmetres de distància.

Jo vos propose que si hi ha alguna persona a la que li voleu dir alguna cosa importat i no podeu o no voleu dir-li-ho personalment, no li envieu un e-mail, escriviu-li una carta. Encara que siga algú que viu prop de vosaltres a la vostra ciutat. Però no li doneu la carta en mà, poseu-li un segell i tireu-la a la bústia de correus. Segur que s'alegrarà.

Jo ho he fet.

2 comentarios:

Vanessa dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Vanessa dijo...

Tens molta raó, sempre amb les preses i tot el que la vida ens demana que no ens parem a escriure cartes i la veritat és sí que fa molta il·lusió rebre cartes d'amics o persones que conseixes.I és tant ràpid el email... però sí que podem regalar un poc de felicitat simplement enviant una carta i diguent-li simplement que ens enrecordem d'ell/a i que l'estimem o apreciem. Val la pena!

Vanessa