Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

viernes, 30 de julio de 2010

Noticia al diari digital de la comarca Riberabaixa.info


El diari digital RiberaBaixa.info, ja s'ha fet ressò del llançament del meu primer disc "Saltar al vacío". Ací teniu la notícia publicada:

www.riberabaixa.info/index.php/inici/970-la-cantautora-lupe-ja-te-al-carrer-els-seu-primer-disc-saltar-al-vacio

La cantautora Lupe ja té al carrer els seu primer disc “Saltar al vacío”
divendres, 30 de juliol de 2010 10:02 REDACCIÓ. Notícia

La cantautora suecana Lupe ja té el seu primer disc al carrer. Saltar el vacío és un compacte que reuneix sis temes tendres que la veu de Lupe Català humanitza fins a extrems increïbles.

Fer cançons li ve a Lupe, pràcticament, des del seu naixement. De fet, son pare ja li'n gravà una en una cassette quan tan sols tenia 3 anys. L'interès per la poesia li arriba amb l'adolescència i coincidint en la arribada a la universitat, temps en que va interrompre els estudis de piano que cursava dins a eixe moment.

Al voltant dels 20 anys comença a prendre contacte amb la guitarra, el seu instrument preferit i del qual s'acompanya a les seues actuacions. És a partir d'eixe moment quan es decideix a posar música a alguns dels poemes que havia escrit en la seua etapa d'adolescent.

Pocs anys després decideix donar a conèixer al públic les seues cançons al CM Bernat i Baldoví de Sueca, on debutà en solitari. A partir d'eixe moment passa a formar part d'Entre tú y yo, duo que posteriorment passaria a denominar-se Ànima nua.

A partir de 2006 decideix emprendre el camí en solitari. Des d'aleshores ha realitzat infinitat d'actuacions, bé com a concertista principal, bé com a col·laboració en actes socials. A principis d'any decidí fer el salt a l'estudi de gravació. El resultat ja està al carrer, al mòdic preu de 10 euros.

Saltar al vacío ha estat realitzat sota la supervisió del productor valencià Paco Garnelo
El CD conté un curt llibret amb les lletres dels temes: Una guitarra nos atrapó, ¡Quédate, Ojala, Saltar al vacío, No serà igual sense tu i Despullar l'ànima. Les fotografies són de Pere Chulià i Julio Alex Greus. El disseny ha anat de la mà de Pilar Orquín. Recomanable.

No hay comentarios: