Lupe Music's Fan Box

Lupe Music on Facebook

martes, 4 de agosto de 2009

Concert de Lupe Català i Toni de l'Hostal a Ca Bassot (Burjassot).

Hola Amics!!

Ací estic un dia més per fer la crònica del gran event que tingué lloc el passat dissabte. Es va tractar de la festa de germanor i de celebració de l'estiu i les vacances, organitzada per l'Ateneu Popular de València i la COS. I va tindre lloc a Ca Bassot en Burjassot, un dels centres socials amb més solera i història de la comarca de l'Horta Nord.
El que jo no sabia era que just al mateix carrer on està ca Bassot va nàixer i viure la seua infància l'escriptor Vivent Andrés Estellés. De la qual cosa dona testimoni el panel de retjolets que vegeu (encara que no es llig molt bé)Bé doncs, la festa començà amb la torradeta i després es pararen les taules i caigué el soparet molt ben caigut.

Una vegada acabades les viandes, començà el concert:

Podeu vore tot seguit al distingit públic que ens va vindre a escoltar.

La primera en actuar era la telonera del grandíssim i reconegudíssim artista Toni de l'Hostal, és a dir, jo. A continuació podeu vore les instantànies del meu recital. Podreu observar que vaig tindre el gran honor de ser acompanyada al guitarró, en la primera cançó del concert, pel ja anomenat Toni de l'Hostal.Algúns cotxes, malgrat ser un carrer peatonal, no respectaren el "sarao".

Per cert mireu esta foto. Les senyores veïnes de la casa d'enfront que estaven assistint a l'espectacle, es van fer fans meues. La que m'abraça tot justet és família de Vicent Andrés Estellés.A continuació teniu les fotos de l'actuació del gran Toni de l'Hostal que, amb la seua gràcia natural, va fer brollar les rialles de tot el públic.I ací acaba la crònica de la gran nit, amics.

Fins la pròxima!!!!

No hay comentarios: